03 Temmuz 2016 Pazar 21:18
Ahlat'ta Ak Parti'den Yetimlere İftar

BİTLİS (AA) - AK Parti Ahlat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığınca yetim çocuklar ve ailelerine iftar verildi.

Yukarı Çarşı Merkezi'ndeki iftar, Kuran-ı Kerim tilaveti sunulmasıyla başladı.

AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, konuşmasında, bu gün verdikleri iftarların en güzelini gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Her insanın canı Allah'ın vermiş olduğu bir emanettir." diyen Nasır, "Bu kardeşlerimizin anne ve babaları emanetlerini Rabbimize teslim etmişler. Bu herkesin başına gelebilecek bir olaydır. Bize düşen kardeşlerimizin her zaman yanında olmak. Desteklerinden dolayı Ahlat Belediyesi ve organizasyonu düzenleyen İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımıza şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamit Aydoğdu da 50 yetim ve aileleriyle iftarda bir araya geldiklerini kaydetti.

Aydoğdu, "Onlara kardeş olduğumuzu ve yalnız olmadıklarını hissettirebilmek adına iftar programı düzenledik. Sadece bu programla değil, inşallah her manada kardeşlerimizin yanında olacağız. Katkılarından dolayı Ahlat Belediye Başkanımız Mümtaz Çoban'a ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Nasır'a teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:00
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiBitlisAhlatIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.