07 Haziran 2017 Çarşamba 22:58
Ahlat'ta Sigarayı Bırakma Polikliniği Açıldı

BİTLİS (AA) - Ahlat Devlet Hastanesinde sigarayı bırakma polikliniği açıldı.

Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe halkına her alanda hizmet etmek için çaba gösterdiklerini ifade ederek, bu amaç doğrultusunda hastane bünyesinde sigarayı bırakmak isteyenlere yönelik poliklinik açtıklarını söyledi.

Sigaranın akciğer kanseri ile kalp ve damar hastalıklarının ana nedeni olduğuna işaret eden Güneş, şunları kaydetti:

"Sigaranın etkilemediği doku ve organ yoktur. Her dozu zararlı olup sadece içene değil, çevresindekilere de zararı vardır. Sağlık Bakanlığı bu konu üzerinde çok hassas bir şekilde duruyor. Bu yüzden her ilde belirli sayıda doktora sertifikalı eğitim programı düzenliyor. Bizim hastanemizden de başhekim yardımcımız Abdullah Yahya Demir eğitim aldı ve bu hafta itibariyle sigara bırakma polikliniğine başladı. Halkımızdan sigara bırakma talebi olan herkesi sigara bırakma polikliniğine bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:17
Anahtar Kelimeler:
Ahlat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.