14 Haziran 2016 Salı 23:43
Ak Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze, Gazetecilere İftarda Buluştu

ELAZIĞ (AA) - AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, kentte görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kentteki bir restoranda, gazetecilere için verilen iftar yemeğine, parti teşkilatında görevli bazı yöneticiler ve partililer katıldı.

İftarın ardından açıklama yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze, gazetecilerin, halkla yönetenler arasında bir iletişim köprüsü kurduğunu, halkın yöneticilerden beklentilerini ve yöneticiler tarafından yapılan çalışmalar hakkında da halkın haberdar edilmesini sağladığını belirtti.

Başkan Gürgöze, gazetecilerin yapmış oldukları bu anlamlı görevden dolayı mübarek Ramazan ayında bir araya gelmek istediklerini ifade etti.

Tüm İslam coğrafyasında yaşanan huzursuzlukların son bulması temennisinde bulunan Gürgöze, şöyle devam etti:

''Bugün İslam dünyası, maalesef fikri ve mezhebi ayrılıkların yoğun yaşandığı, çatışmaların, kardeş katlinin olduğu, insanların birbirini katlettiği bir dönemden geçiyor. Ülkemizde de maalesef PKK terör örgütü güvenlik güçlerimize karşı bir çatışma ortamı içerisinde terör faaliyetleri yapmaktadır. Bizler bu Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine inşallah hem ülkemizde hem insanlık aleminde hem de İslam coğrafyasında yaşanan huzursuzlukların bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Bu Ramazan ayında Kur'an'ın ve peygamberin yaşamının bize örnek olmasını diliyorum. Allah, birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eder inşallah.''

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze, Gazetecilere İftarda Buluştu

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze, Gazetecilere İftarda Buluştu

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.