15 Haziran 2016 Çarşamba 15:18
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ecertaş:

MALATYA (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, toplumda dokunmadık, gönlünü kazanmadık genç bırakmamayı amaçladıklarını bildirdi.

Ecertaş, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve teşkilat üyelerini İl Başkanlığında ziyaret etti.

Burada konuşan Ecertaş, 6 ay önce göreve başladığını, bu sürede bütün illeri dolaşmaya çalıştığını söyledi.

Malatya'ya bu sürede gelemedikleri için üzgün olduğunu belirten Ecertaş, "Bugüne kadar Malatya'ya gelmediğimiz için çok büyük bir hata yapmışız. Öncelikle bunun için özür diliyoruz. Bu akşam sivil toplum kuruluşlarıyla bir iftarımız olacak ardından da Adıyaman'a gideceğiz. Malatya bizim için güzel bir örnek. Bizim yaptığımız bu toplantılar, ziyaretler genel anlamda yaptığımız çalışmaların bir değerlendirmesidir." diye konuştu.

Ecertaş, gittikleri yerlerde istişarelerde bulunduklarını kaydederek, "Bizim amacımız toplumda dokunmadığımız genç kalmasın. Mutlaka dokunalım, gönülleri kazanalım. Zaten Malatya'da yüzde 70'e dayanmış oyumuz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı da Malatya'da AK Parti'nin bütün teşkilatlarının uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirerek, "Uyum içerisinde, huzur içerisinde geçirdiğimiz bir dönem. İki tane de büyük seçim geçirdik. Teşkilatlarımızın çok fedakar gayretleri oldu." dedi.


Son Güncelleme: 22.08.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.