18 Haziran 2016 Cumartesi 10:58
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık'tan İhtiyaç Sahibi Aileye Ziyaret

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya'da oturan ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, Yakınca mahallesinde oturan ve 8 çocuklu Katı ailesini ziyaret etti.

Altı çocuğu da lise yıllarında geçirdikleri rahatsızlık sonucunda fiziksel engelli olan 8 çocuklu ailenin ihtiyacı olan müstakil evi Çalık’ın girişimleri sonucunda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat üstlendi.

Evin günlük sosyal ihtiyaçlarını ise AK Parti Malatya İl Başkanlığı karşılayacak.

Çalık, evin arsasının Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat tarafından yapımının ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır tarafından yapılacağını ve ailenin sıkıntı yaşamadan daha büyük bir eve taşınacağını ifade etti.

Engelli gençlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme talepleri için de Çalık, "Cumhurbaşkanımız Malatya’ya geldiklerinde hep birlikte sizi ziyaret edeceğiz. İnşallah o zamana kadar eviniz de yapılır ve sizi yeni evinizde ziyaret ederiz." ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.