06 Temmuz 2016 Çarşamba 15:03
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de

BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Terör hadiselerinin moralimizi bozmasına, yeise kapılmamıza ve umutsuzluğa itmesine müsaade etmemeliyiz. Bunu yapanlar aynen bunu istiyor." dedi.

AK Parti Bingöl İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katılan Yılmaz, yaptığı konuşmada, İstanbul, Bağdat ve Medine'de yaşanan terör hadiselerinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yılmaz, terör belasının Ortadoğu'yu yeniden şekillendirmek isteyen güçlerin yansıması olduğunu belirterek, İslam dünyasının bundan kurtulması için birlik ile beraberliğini daha çok güçlendirerek bu sıkıntıdan kurtulabileceğini söyledi.

"Bu bayram günü bu terör saldırılarını yapanları, bunların arkasında olanları, görülmeyip arkadan bunlara destek olanları, bunları besleyen zihniyeti telin ediyoruz." ifadelerini kullanan Yılmaz, şunları kaydetti:

"İslam dünyasında maalesef uzun süredir bunu yaşıyoruz. Özellikle de İslam'ın adını kullanarak bunu yapanları bir kez daha telin ediyoruz. Bunların İslamiyet ile hiçbir alakası yoktur. Bizim dinimizde haksız yere bir insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir. Bir insanın hayatını kurtarmak da bütün insanlığı kurtarmak gibidir. Dolayısıyla bunlar insanlığı katleden insanlardır."

Yılmaz, teröre karşı kardeşliği güçlendirerek mücadele edileceğini aktararak, "Terör hadiselerinin moralimizi bozmasına, yeise kapılmamıza ve umutsuzluğa itmesine müsaade etmemeliyiz. Bunu yapanlar aynen bunu istiyor." şeklinde konuştu.

- Giresun'daki helikopter kazası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Giresun'da askeri helikopterin düşmesinden büyük üzüntü duyduğunu vurgulayarak, "Orada şehitlerimiz, yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum." dedi.

Programa, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve partililer katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.