28 Haziran 2016 Salı 22:13
Ak Parti Kars İl Başkanlığından Gazetecilere İftar

KARS (AA) - AK Parti Kars İl Başkanlığınca, basın mensuplarına yönelik iftar programı düzenledi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, programa katılanlara teşekkür etti.

Basın mensuplarının yoğun bir tempoda çalıştığını ifade eden AK Parti Kars İl Başkanı Çalkın, "Sizler, bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızsınız, teşkilatımla birlikte sizlerle burada iftar yapmaktan dolayı mutluyuz. Sizlerin şehrimize çok büyük emekleri var." dedi.

Başkan Çalkın, Kars'ın cazibe merkezi olacak şehirler arasında yer aldığını hatırlatarak, "Sayın Başbakanımızın dilinden fırsatta her platforumda şehrimizin adını duymak gurur veriyor. Tabi bunun kaynaklarından biriside Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan olduğunu da biliyoruz. Bakanımızın göreve başlamasından sonra yansımalarını da görüyoruz inşallah Kars'ı iyi bir gelecek bekliyor. Yeni hükumet icraat hükumeti olacak. Bunun yansımasını da en fazla Kars faydalanacak diye inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Programa, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Reis ile Medya Tanıtım Başkanı Şener Günerhan katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.