07 Haziran 2017 Çarşamba 22:58
Ak Parti Malatya İl Başkanlığı Darbe Girişimi Davasına Müdahil Oldu

MALATYA (AA) - AK Parti Malatya İl Başkanlığı, aralarında dönemin 2. Ordu Komutanı Adem Huduti ile rütbeli askerlerin de bulunduğu 28'i tutuklu 76 sanıklı davaya müdahil oldu.

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 2. Ordu ile 7. Ana Jet Üs Komutanlıklarındaki olaylara ilişkin haklarında Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde kamu davası açılan ve aralarında dönemin 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti'nin de bulunduğu general, subay, astsubay ve erlerden oluşan 76 sanığın yargılandığı davanın üçüncü duruşması, Yakınca Spor Salonunda devam ediyor.

Tutuksuz sanıkların savunma yaptığı duruşmanın öğleden sonraki bölümünde, Avukat Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı adına davaya katılma dilekçesini mahkeme heyetine iletti.

Mahkeme Başkanı Vedat Koç, AK Parti Malatya İl Başkanlığının davaya katılmalarına oy birliğiyle karar verildiğini açıkladı.


Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.