19 Mayıs 2016 Perşembe 15:18
Ak Parti'de 2. Olağanüstü Kongre Hazırlıkları

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, 22 Mayıs'ta yapılacak olan 2. Olağanüstü Kongre ile alakalı basın açıklaması yaptı.

Soğanda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önemli işler başardığını belirterek, yeni genel başkanın da aynı başarıları göstereceğini söyledi.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Soğanda, şunları söyledi:

"Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün bir gayretler göstermiş, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir."

AK Parti Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nın kıymetli olduğunu ifade eden Soğanda, "Bu önemli makamların kıymetini ve değerini Ak Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zamana demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün Ak Parti teşkilatlarıyla birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.