15 Temmuz 2016 Cuma 11:23
Ak Partiden Kur'an Kursu Öğrencilerine Kur'an-ı Kerim Hediyesi

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları, ilçedeki bazı camilerde yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Okulların tatil olması ile ilçedeki camilerde yaz Kur'an kursu hizmetleri devam ederken, AK Parti Muradiye Gençlik Kolları da bu hizmete destek olmak adına öğrencileri ziyaret edip, Kur'an-ı Kerim hediye etti.

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, öğrencilerin okulların tatile girmesiyle Kur'an öğrenmek için camilere akın ettiğine dikkati çekti

Gençlik Kolları Başkanı Yay, "Diyanet İşleri Başkanlığının tüm personeli, çocuklarımıza Kur'an-ı Kerim-i öğretmek için yoğun çaba sarf ediyor. Çocuklarımız ise, büyük heyecan ve azimle Kur'anı öğrenmek için çaba sarf ediyor. Bizim çocuklarla bir araya gelmemize vesile olan İlçe Müftümüz Selim Duman ve değerli hocalarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Televizyon ve internetin zamanın çoğunu aldığını vurgulayan Yay, şöyle konuştu:

"Fazla kitap okuyamıyoruz. Bu nedenle velilerimize de buradan sesleniyorum, lütfen çocuklarımızı sokaklardan ve internet kahvelerinden uzak tutmak için camilere gönderelim. Çocuklarımız İslamiyet’i de dinini de öğrensinler. Dinini iyi bilenler hem vatanına hem de milletine daha faydalı olacaklarından hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

Son Güncelleme: 05.08.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.