20 Haziran 2016 Pazartesi 12:23
Ak Partili Kadınlardan, Başkan Gürsoy'a Ziyaret

BİTLİS (AA) - AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u ziyaret etti.

Gezi programı ve temaslarda bulunmak üzere Bitlis'e gelen Özkoç ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan ile Başkan Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

Kendisini ziyaret eden AK Partili kadınlara ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan Gürsoy, şöyle konuştu:

"Adilcevaz, doğal ve tarihi güzelliğiyle yaşanılabilecek güzel bir ilçe. İlçemiz Süphan Dağı eteklerinde yer alan ve Van Gölü'ne kıyısı olan tarihi ve doğasıyla, yeşille mavinin buluştuğu güzel bir ilçe. İlçemiz tarihi yapıların ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Van Gölü'nde su kayağı yapılabiliyor, aynı zamanda Süphan Dağı'na tırmanacak olan dağcılar için de bir turizm merkezidir. İlçemizin tarıma ve hayvancılığa dayalı bir ekonomisi var. Tarım alanında ilçemizde dünyaca ünlü Adilcevaz cevizi yetiştirilmektedir."

Özkoç ise Adilcevaz'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Adilcevaz'a ilk defa geldik. İlçenin güzelliğini ve tarihi yapılarını görmekten mutlu olduk. Burası gerçekten görülmesi gerekiyor" dedi.

AK Partili kadınlara Gürsoy'un eşi Kadriye Gürsoy da eşlik etti.

Ak Partili Kadınlardan, Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Ak Partili Kadınlardan, Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Ak Partili Kadınlardan, Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Ak Partili Kadınlardan, Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.