08 Temmuz 2016 Cuma 18:28
Akaryakıt İstasyonu Çalışanları, Müşterileri Şekerle Karşılıyor

BİTLİS (AA) - Tatvan ilçesindeki bazı akaryakıt istasyonları çalışanları, Ramazan Bayramı dolayısıyla müşterilerini şeker ve kolonya ile karşılıyor.
Bayram tatili süresince bu uygulamayı sürdüreceklerini belirten çalışanlar, müşterilerin Ramazan Bayramını da kutlamayı ihmal etmiyor.
Petrol İşletmecisi İlhami Dağdağan, Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ikramlarda bulunduklarını belirterek, müşterilerden çok güzel tepkiler aldıklarını söyledi.
İstasyon çalışanlarından Ethem Akgün ise, çalışanlar olarak sürücüleri hep güler yüzlü bir şekilde karşıladıklarını, bayram dolayısıyla da ikramlarda bulunduklarını ve sürücülerin bu uygulamadan memnun olduğunu dile getirdi.
Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren sürücülerden Orhan Duran, "Bugün bayram ve biz yollardayız. Ancak yakıt almak için uğradığımız akaryakıt istasyonlarında bayram coşkusu ve bayram havası halen devam ediyor. Bu da bizlere ikinci bir bayram yaşattı." dedi.
Yapılan uygulamanın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Orhan Taşkın da, ilgilerinden ötürü akaryakıt istasyonu çalışanlarına teşekkür etti.


Son Güncelleme: 22.08.2016 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.