24 Haziran 2017 Cumartesi 10:33
Akçadağ'da Altyapı Çalışmaları

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ'den yapılan açıklamaya göre, MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya'nın tamamına uzun yıllar hizmet verecek güçlü projelerini hayata geçirerek daha sağlam altyapıya ulaşmayı hedefliyor.

Malatya merkez ilçeler ve 11 ilçenin altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, yaptıkları yatırımlarla kentin altyapısını uzun yıllar hizmet verecek şekilde inşa ettiklerini belirtti.

Akçadağ ilçesinde de sağlam altyapı yolunda emin adımlarla ilerlediklerini aktaran Özdemir, şöyle devam etti:

"İhale kapsamında yaklaşık maliyeti 9,7 milyon lira olan 48 kilometre içme suyu hattı ve 49 kilometre kanalizasyon hattı, bin 952 parsel bacası ve 821 muayene bacası çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında şuana kadar Akçadağ ilçemizde yatırımlarımızın 26 bin metre içme suyu hattı ve 32 bin 500 metre kanalizasyon hattı çalışmasını tamamladık. Eski hat borularını 100 yıl dayanıklı Duktil borularla yeniliyoruz. Yapmış olduğumuz bu modern altyapı ile ilçemizin gelecekte karşılaşacağı sorunların önüne geçerek hemşehrilerimize kesintisiz hizmet sunmayı hedefliyoruz. Akçadağ ilçemize sağlam altyapı ile sağlam gelecek inşa ediyoruz. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir, temiz bir çevre bırakmak için 7 gün 24 saat çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."



Kaynak: AA

Son Güncelleme: 24.06.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.