23 Haziran 2016 Perşembe 16:38
Akfen Projesi 'İncek Loft'ta Yaşam Başlıyor

İSTANBUL (AA) - Akfen İnşaat’ın konut markası Loft'un imzasını taşıyan "İncek Loft" projesinde yaşam başlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ankara İncek’te Akfen İnşaat güvencesiyle yükselen İncek Loft'ta yaşam 30 Haziran'da başlayacak. Uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen İncek Loft, içerisinde yer alan "Alışveriş Kanyonu" ile bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. Önemli markaların aynı çatı altında toplanacağı, sosyal yaşama da kalite kazandıracak ticari alan, bölge halkının da ihtiyaçlarına cevap verecek.

Ankara'yı sadece yaşam değil, aynı zamanda yatırım merkezi olarak da yükselten projenin en önemli yanlarından biri olan Alışveriş Kanyonu, kira tekliflerine açıldı. Yatırımcılar en geç 15 Temmuz akşamına kadar teklif şartnamesini tanıtım ofislerinden temin edebilecek.

Bu arada İncek Loft'ta Ankara'da bir ilk olan gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 42 ticari alandan oluşan Alışveriş Kanyonu ise site halkına hizmet vereceği gibi site dışından gelen misafirlerin hizmetine de açık olacak.

108 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen, 1+1’den 6,5+1’e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte bin 199 konuttan oluşan İncek Loft'ta, 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları da yer alıyor.

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:44
Anahtar Kelimeler:
İnşaatAkfenİncek Loft
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.