14 Haziran 2016 Salı 18:43
Aktar'dan Tkdk İl Koordinatörü Altundiş'e Ziyaret

ELAZIĞ (AA) - Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Haydar Aktar, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ Koordinatörü Ülkü Altundiş'i ziyaret etti.

TKDK'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Aktar, görevine yeni atanan Altındiş'e başarılar diledi.

Ziyaretinde TKDK'nin el sanatları ve zanaatkarlığa destek vermesinden duyduğu memnuniyeti belirten Aktar, kentin bu desteklerden maksimum faydalanması için üzerlerine düşeni yapacaklarını aktardı.

Altundiş de TKDK'nin 2020'ye kadar uygulanacak programla el sanatları ve zanaatkarlık sektöründe sunulan projelere yüzde 65 oranında hibe sağladığını ve bu hibelerden kentin azami derecede faydalanması için tüm paydaş kurum ve şahıslarla istişare içinde olacaklarını belirterek, ''İlgili sektörden daha fazla proje alınması için tüm paydaşlarımızla sinerji yakalayıp başarılı olacağımıza inanıyorum.'' ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.