05 Mayıs 2019 Pazar 16:31
Alkol Alıp Afgan Göçmeni Dövdüler

Polis ekipleri, darbedilen kişinin arkadaşının verdiği ifade doğrultusunda kimliği tespit edilen şüpheliler Berat Mustafa Ç. (20), Yücel Ç. (19) ve B.K'yı (13) gözaltına aldı. Şüphelilerden Yücel Ç'nin cep telefonunda Afganistan uyruklu F.R.B'yi kemerle darbettikleri anın kayıtları ile cinsel içerikli videolar tespit edildi.

Şüphelilerin, 24 Nisan'da alkolaldıktan sonra gece sokakta karşılaştıkları Afganistan uyruklu kişiyi eve götürüp darbettikten sonra elini ve ayaklarını bağlayıp, araziye bıraktıklarını söyledikleri öğrenildi.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları araştırma sonucunda D-300 kara yolu üzerinde buldukları F.R.B'yisağlık ekiplerine teslim etti. Haklarında "Cumhurbaşkanına hakaret, Atatürk'e hakaret, müstehcenlik, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, mala zarar verme" suçlarından adli işlemler yapılan şüphelilerden Berat Mustafa Ç. ve Yücel Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, B.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.