04 Haziran 2016 Cumartesi 12:08
Alman Meclisinin Ermeni İddialarına İlişkin Kararı

BİTLİS (AA) - Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, Alman Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararına tepki gösterdi.

Çoban, Keçe Külahlılar Atlı İlim Kültür Derneği açılışına katıldı. Burada konuşan Çoban, Avrupa'nın tümünün ittifak ederek eskiden yaptıkları gibi zulmün ve zalimliğin devamını bugün de parlamentolarında devam ettirdiğini belirtti.

Çoban, uzun zamandır Türkiye ile müttefik olan Almanları karar nedeniyle kınadıklarını belirterek, "Onlar unutmasınlar ki bu milletin içinden Hitler denen bir alçak çıkmamıştır. O zulmün failleri onlardır. Soykırımı ancak onlar yapar. Onların kültüründe var. Bizde milletlerin tümüne hürmet, saygı ve merhamet var. Allah rızası için yaratılanı yaratandan ötürü seven bir kültürden geliyoruz. Hangi soykırımdan bahsediyorsunuz. İnsanların tümünü kılıçtan geçirerek, yok ederek zulmederek ortadan kaldıran sizlersiniz. Daha düne kadar Yahudiler ayrı ağlıyordu, içinizde bulunan diğer unsurlar ayrı ağlıyordu. Tüm zulmü siz uyguluyorsunuz. Hangi zalimlikten, hangi soykırımdan bahsediyorsunuz." diye konuştu.




Alman Meclisinin Ermeni İddialarına İlişkin Kararı

Alman Meclisinin Ermeni İddialarına İlişkin Kararı

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.