29 Ağustos 2018 Çarşamba 12:07
Almanya'da Dikilen Dev Erdoğan Heykeli Kaldırıldı!

Almanya'nın Wiesbaden kentinin merkezine dikilen Erdoğan Heykeli güvenlik nedeni gerekçesiyle kaldırıldı. Büyük olay olan bu heykel çok ters de karşılanmamıştı.

Wiesbaden Belediyesi bir sanat festivali çerçevesinde dikilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heykelini kaldırttı. Gerekçe olarak heykelin güvenliğinin garanti edilemeyeceği öne sürüldü.

Wiesbaden Belediyesinin Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanı Sven Gerich ve Zabıta Müdürü Oliver Franz eyalet polis teşkilatıyla birlikte güvenliği daha fazla garanti edilemeyeceği için heykelin kaldırılmasını kararlaştırdı. Bu karar Belediye Meclisi görüşmelerinde varılan sonuçla örtüşmektedir" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.08.2018 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.