06 Haziran 2016 Pazartesi 12:33
Alternatif Tatil İçin Karavanlara İlgi Artıyor

İSTANBUL (AA) - Son yıllarda tatil için alternatif arayanların tercihi haline gelen karavanlara ilgi artıyor.

Sahibinden.com'dan yapılan açıklamada, mekandan bağımsız olmayı sağlaması ve yolculuklarda ev konforu sunmasıyla tatilcilere büyük rahatlık kazandıran karavanların satışında artış gözlemlendiği bildirildi.

Online alışveriş platformunda yılın ilk 4 ayında maliyet avantajı ve isteğe göre tasarlanabilme özelliğiyle tercih edilen çekme karavanların ortalama fiyatının 11 bin 750 lira olduğu belirtilirken, çekme karavana kıyasla kullanım kolaylığı sağlayan ancak maliyetleri yüksek olan motokaravanların ortalama ücretinin ise 37 bin lira olarak gerçekleştiği kaydedildi.

Açıklamada sahibinden.com'da karavanların şoförlü veya şoförsüz kiralanabildiği belirtilerek, kiralık karavanların fiyatlarının günlük 100 avrodan başladığını, karavanı uzun dönemli bir ulaşım ve konaklama aracı olarak görenlerin ise 300 bin dolara varan fiyatlarla onlarca çeşit karavana sahip olabildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:42
Anahtar Kelimeler:
PerakendeSahibinden.com
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.