19 Şubat 2016 Cuma 16:33
Analig Badminton Çeyrek Final Müsabakaları

TUNCELİ (AA) - Tunceli Badminton Yıldız Kızlar takımı, Şanlıurfa'da düzenlenen Analig Badminton Çeyrek Final Müsabakalarında yarı finale yükseldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli'de sporun yaygınlaştırılması ve spor branşlarının altyapılarının güçlendirilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Şanlıurfa'da 12 ilin katılımıyla yapılan müsabakalara katılan yıldız kızlar takımının yarı finale yükseldiğini aktaran Kara, şunları kaydetti:

"Tunceli'nin sporda hak ettiği noktaya ulaşabilmesi ve sporla anılan bir kent olabilmesini hedefliyoruz. İlimizde bazı branşlarda oturduğumuz altyapı sayesinde katıldığımız müsabakalardan dereceler elde etmeye başladık. Badminton da bunlardan biri. Şanlıurfa'da elde edilen başarı için sporcularımızı ve antrenörü Sinem Meriç'i kutluyorum. İnşallah yarı finalden de başarıyla dönerler."

Son Güncelleme: 21.02.2016 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.