19 Şubat 2016 Cuma 11:53
Ankara Ve Diyarbakır'daki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ankara ve Diyarbakır'daki terör olaylarını kınadı.

Yeşilyurt, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara ve Diyarbakır'da düzenlenen terör saldırılarını lanetledi.

Haince düzenlenen terör saldırılarıyla milleti ve devleti sindirmeye çalışanların amaçlarına ulaşamayacağını belirten Yeşilyurt, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bizleri yıldırmaya çalışan hainlere karşı daima dik duracağız. Her şehidimiz ve her gazimiz, bu mübarek topraklarda bayrağımızın inmeyeceğinin, ezanlarımızın susmayacağının, ülkemizin bölünmeyeceğinin birer ispatıdır. Sırtını hakka dayayan ve şehit kanlarıyla bu toprakları vatan haline getiren milletimizin her türlü kirli plan karşısında sessiz kalması asla mümkün değildir. Rabbim bu milletin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine kast edenleri 'Kahhar' ismiyle kahretsin. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim."

Son Güncelleme: 20.02.2016 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.