22 Haziran 2016 Çarşamba 11:08
Arçelik, Çevre Faaliyetlerini Belgesel Filmlere Aktardı

Arçelik AŞ, çevreye olan duyarlılığını hazırladığı 3 belgesel filmle anlattı.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, sektöründe Avrupa'nın "en yeşil şirketleri" arasında yer alan Arçelik, çevre ve sürdürülebilirlik konusunda örnek kuruluş olmaya devam ederken, "küresel ısınma", "azalan doğal kaynaklar", "susuzluk" gibi dünyayı tehdit eden konuların çözümüne yönelik sorumlulukların bilincinde faaliyetlerini devam ettiriyor.

Enerji ve doğal kaynakların verimliliğine odaklanan, hem ürünlerinde hem üretim süreçlerinde su ve enerji verimliliği sağlayacak çalışmalar gerçekleştiren şirket, tüm bu çalışmalarını, hazırladığı belgesellerle anlatarak çevre konusundaki farkındalığı arttırmayı ve toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Şirket, bu kapsamda 3 belgesel hazırlattı. "Enerji Verimliliği filmi", "Su Verimliliği Filmi" ve Geri Dönüşüm Filmi" başlıklarıyla hazırlanan belgesellerde, Arçelik'in son 5 yılda 233 bin ton sera gazı salınımını önlendiği, 774 bin metreküp su tasarrufu yaptığı ve son 2 yılda elektrik tüketiminde 40 GWh tasarruf sağladığı anlatılıyor.

Son Güncelleme: 22.06.2016 14:47
Anahtar Kelimeler:
ArçelikPerakende
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.