05 Mayıs 2016 Perşembe 18:43
Arçelik'ten Yeni Set Üstü Fırın Serisi

 Arçelik AŞ'nin yeni set üstü fırın serisi, tüm ürünlerinde pişirmedeki etkinliğinin yanı sıra gizlenmiş üst ısıtıcı ile el yanmasına karşı kullanıcılarının güvenliğini de gözetiyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni seri ayrıca kolay temizlenebilir ve sağlıklı komple emaye iç kaplamasıyla da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Altı fonksiyona sahip SUF 4000 MEB modeli, diğer fırınlardan yüzde 20 daha geniş yuvarlak tepsisiyle daha fazla börek pişirebiliyor. Alt ve üst ızgara yanında fan destekli pişirme sağlayan elektroturbo özelliğiyle de yüksek pişirme performansına ulaşıyor.

Yeni seri ayrıca özel börek pişirme fonksiyonuyla kolaylıkla pişirilen böreklerin pişme seviyesini iç aydınlatma özelliği sayesinde kapağı açıp ısı kaybetmeden görebilme imkanı sunuyor.

Etkin pişirme ve üstün özellikleriyle Arçelik set üstü fırın serisi SUF 4000 MEB 369 TL yerine 249 TL'lik özel kampanya fiyatıyla da dikkati çekiyor.

Son Güncelleme: 06.05.2016 00:06
Anahtar Kelimeler:
Arçelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.