03 Haziran 2016 Cuma 18:43
'Ardahan Eğitimde Nitelik Kazanıyor' Projesi

ARDAHAN (AA) - Ardahanlı ilse ve ortaokul öğrencilerinin, "Ardahan Eğitimde Nitelik Kazanıyor Projesi" kapsamında son bir yıl içinde yaptıkları resimler, "Sanat Şenliği" adı altında sergilendi.

Milli Egemenlik Parkı'nda açılan sergide, farklı konuların yer aldığı yaklaşık 500 resim yer aldı.

Sergide eline fırça alıp boyama yapan Vali Ahmet Deniz, istenmesi halinde bu ve benzeri başarıların olabileceğini söyledi.

Ardahan'ın eğitimde bir önceki yıla oranla yüzde 10 civarında bir başarı sağladığını ancak hedeflerinin Türkiye'de ilk 20'ye girmek olduğunu vurgulayan Deniz, şöyle konuştu:

"Ardahan her şeyi ile farklı güzellikleri olan şehrimizdir. Muhteşem bir ilimiz. Küçük, ama insanların gönlünün güzel olduğu bir şehir. Kardeşlik hukukunun geliştiği, birçok şeyin aşıldığı, dünyaya aslında örnek alınması gereken bir şehir. Dünyanın da ihtiyacı olduğu şey asında bu. Fiziki olarak şuan Türkiye’de en iyi noktadayız. Bundan sonraki işimiz, önceliğimiz eğitimdeki kaliteyi arttırmak. Başka türlü göç olgusunu durduramayız. Kanayan bir yaramız olan göçü durdurmak için eğitime yatırım yapmak zorundayız."

Dünyada en önemli şeyin beşeri değerler olduğunu belirten Deniz, insana gerekli yatırım olmadan hiçbir alanda başarının olamayacağını ifade etti.


Son Güncelleme: 22.08.2016 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.