07 Haziran 2016 Salı 16:03
Arpaçay'da El Sanatları Sergisi

KARS (AA) - Arpaçay'da 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde el sanatları hocaları ve kursiyerlerinin hazırladıkları çalışmalar sergilendi.

Arpaçay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce ilçe merkezi ve köylerde görev yapan el sanatları hocaları ve kursiyerlerin yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi Halk Eğitim Merkezinde açıldı.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Önay Atbaş, kurum ve daire amirlerinin açılışını yaptığı sergi vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Kaymakam Önder, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde kursiyerlerin bir birinden güzel ürünler ortaya çıkardıklarını söyledi.

Önder, her biri birbirinden değerli ve güzel olan el emeği göz nuru ürünler için usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür ederek, "Unutulmaya yüz tutmuş yöresel işlemelerin ve motiflerin böylesine ustalık becerileriyle tekrar günümüze taşınmasında emeği geçenleri çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Arpaçay'da El Sanatları Sergisi

Arpaçay'da El Sanatları Sergisi

Arpaçay'da El Sanatları Sergisi

Arpaçay'da El Sanatları Sergisi

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:51
Anahtar Kelimeler:
SergiArpaçayEl Sanatları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.