20 Haziran 2016 Pazartesi 23:58
Askf'den İftar Programı

AĞRI (AA) - Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), kuruluşunun 10. yılı kapsamında iftar programı düzenledi.

Bir restoranda her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında konuşan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, 2006 yılında 15 spor kulübü ile kurulmuş olan ASKF'nin 10'uncu yılında 36 spor kulübünü bünyesinde barındırdığını söyledi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu çatısı altında 81 ilde örgütlenmiş bir yapı olduklarını anımsatan Başkan Kösedağ, "ASKF olarak 10'uncu yılımızda acılar yaşadık ve tabi mutluluklarda yaşadık. Yaşadığımız acıların yanında yaşadığımız mutluluklarımız da oldu. Futbola başlama yaşını 22'lerden 13'e indirmenin mutluluğunu yaşadık." dedi.

Asıl görevlerinin sporun tüm paydaşlarını bir araya getirip ortak bir çatı altında toplanmak olduğunu ifade eden Kösedağ, şunları söyledi:

"10 yıla yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte geldim. Bizi 10. yıla getiren kurucu arkadaşlarım da var. Onlar da buradalar ve onlara da çok teşekkür ediyorum. Kulüp başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Kendi çocuklarına ayırmadıkları zamanı başka çocuklar spor yapsın diye ayırdılar. İş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlerle beraber onlar da bu süreci idare ettiler. Kendimize ait bir amatör evimizin inşasını yapmanın mutluluğunu yaşadık. Lisanslı sporcu sayımız arttı, sporda ödül geceleri düzenledik. 7-8 kategoride spor organizasyonu yaptık. 10 yıla tek başıma gelmedim. 10 yıl boyunca valiliğimizle, sivil toplum örgütlerimiz ve siyasilerimizle hep ortak çalıştık. Bizim, belki de en çok konuşulmamızın tek nedeni buydu."

Programa, Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Askf'den İftar Programı

Askf'den İftar Programı

Askf'den İftar Programı

Askf'den İftar Programı

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.