06 Ekim 2018 Cumartesi 15:12
Avukatı Pitpull İle kaçırdılar

Yine iddialara göre avukat, telefondaki kişi tarafından tehdit edildi. Avukat Tankut Taner'i telefonla arayan T.Ş.Y., daha sonra avukatlık ofisine birini gönderdi. Tankut Taner'in, akşam saatlerinde ise ofisinden çıktığında arabayla önü kesildiği, araçtaki D.M.S. ve Y.Y. tarafından pitpull köpekleriyle korkutularak zorla araca bindirildiği öne sürüldü.

İSTASYONDAKİ GÖREVLİYE EL KOL HAREKETLERİYLE POLİSİ ARAMASINI SÖYLEDİ

Telefonda görüştüğü T.Ş.Y.'nin yanına götürülmek üzere yola çıktıklarını dile getiren Taner, polisi aramak istediği sırada telefonunun da zorla alındığını öne sürerek, saldırgan tavırlar sergileyen köpeğin yanında Çandarlı yönüne doğru ilerledikleri söyledi. Bu sırada aracın yakıtının azalması üzerine Aliağa'da bir akaryakıt istasyonunda durduklarını anlatan avukat, bunu fırsat bilerek araca yakıt doldurmaya gelen pompacıya el kol hareketleriyle 155'i aramasını işaret ettiğini söyledi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI, SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Taner, "Pompacı hemen arka tarafa geçerek polisi aradı. Tüm istasyon personeline de haber vererek aracın istasyondan ayrılmaması için oyaladılar. Daha sonra polisler geldiğinde ofisimin anahtarı ve cep telefonum söylediğim gibi üzerlerinden çıktı. Oldukça soğukkanlı davranan ve kurtulmamı sağlayan akaryakıt istasyonu personeline çok teşekkür ediyorum. Eğer aracın deposu dolu olsa bu şansı yakalayamazdım. Belki de bu röportajı bile yapamayacaktım" dedi.

Polislerin akaryakıt istasyonuna gelmesinin ardından kurtulan Taner'i kaçırdığı iddia edilen D.M.S. ve Y.Y. ile T.Ş.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde verdiği ifadesinde olayı anlatarak sanıklardan şikayetçi olduğunu ifade eden Taner, koruma talebinde de bulunduğunu ifade etti.

İddiaların ardından gözaltına alınan D.M.S. ve Y.Y. ile T.Ş.Y.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Üç şüpheli sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, daha sonra ise nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.