29 Mayıs 2016 Pazar 13:58
Aziziye Belediyesinden Kan Bağışı Kampanyası

ERZURUM (AA) - Aziziye Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kızılay ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

Ilıca Termal Tesisleri bahçesine getirilen kan bağış tırı, gönüllü kan bağışlarını kabul etti.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal sorumluluk projelerinin belediye hizmetlerinin önceliklerini teşkil ettiğini dile getirdi.

Orhan, kan vermenin hem toplumsal hem de sağlık açısından önemli olduğuna vurgu yaparak, "Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Kan bağışında vatandaşın desteği önemli. " dedi.

Uzmanların, kan bağışı yapmanın büyük faydaları olduğunu her fırsatta vurguladığına dikkat çeken Orhan, şöyle devam etti:

"Kan bağışının kişinin sağlığı açısından büyük faydaları olduğu gibi, verilen her kanın bir hayat kurtarması açısından da önemi var. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine öncülük ederek, halkımızı daha duyarlı ve daha bilinçli olmaya davet ediyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sorumluluk örneği sergileyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum."

Öte yandan kan bağışında bulunan vatandaşlara üzerinde kan grubunun yazdığı, Aziziye Belediyesi ve Kızılay armalı anahtarlık hediye edilirken, kampanyanın önümüzdeki günlerde de Dadaşkent'te devam edeceği bildirildi.

Kan bağışı tırını, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkan yardımcıları ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ziyaret ederek, kan bağışında bulundu.


Son Güncelleme: 22.08.2016 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.