03 Haziran 2016 Cuma 12:43
Bağcılar'da Ramazan Hazırlıkları

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi, ramazan hazırlıkları çerçevesinde ilçedeki 66 camide temizlik çalışması yapıyor.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ramazan öncesinde ilçedeki tüm camiler, Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğüne bağlı 23 kişilik ekip tarafından temizleniyor.

Camilerin kuru temizliğini yapan ekipler, halıları yıkıyor, mermer, kütüphane, ayakkabılık ve fayansları da nemli bezlerle siliyor. Temizlik çalışmasının en son safhasında ise caminin içine gül suyu sıkılıyor.

Açıklamada Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın "İlçemizin huzurunu korumak istiyorsak bu güzel ve anlamlı ayları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Yaşlıları, fakirleri ve kimsesizleri de düşünmeliyiz. Ramazan, birlik ve kardeşliğimizin çimentosudur. Bu duyguyla hareket ederek kutsal mekanlarımız olan camilerimizi pırıl pırıl temizliyoruz. Camilerimiz bizim buluşma adresimiz. Hemşehrilerim inşallah tertemiz camilerimizde gül kokusu altında ibadetlerini yapmanın huzurunu yaşayacak." sözlerine yer verildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.