06 Haziran 2016 Pazartesi 17:18
Bahçeli: Sorumluların Ortaya Çıkarılması Şart

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye" de 6'sı öğrenci 14 kişinin hayatının kaybettiği kazanın yürekleri yaktığını belirterek, "Katliamdan farksız söz konusu kazanın bütün yönleriyle araştırılması, sorumluların ortaya çıkarılması şarttır" dedi.

Devlet Bahçeli, Osmaniye'de 14 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili yazılı açıklama yaptı. "Ramazan-ı Şerif'in ilk gününe, yürekleri kavuran bir felaketin damgasını vurduğunu" belirten Bahçeli, İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileriyle, öğretmen ve velileri taşıyan bir midibüsün, dönüş yolunda kaza geçirmesi ve ardından sulama kanalına devrilmesi sonucunda "bir facianın yaşandığını" ifade etti.

Bahçeli mesajında şunları kaydetti: "Acımız çok büyüktür. Bu aşamada katliamdan farksız söz konusu kazanın bütün yönleriyle araştırılması, sorumluların ortaya çıkarılması şarttır. Konuyla ilgili yapılacak adli-idari inceleme ve tahkikat sürecinde her ihtimalin, her ayrıntının hesaba katılması zorunludur. Böylesi kaza ve belaların bir daha tekrarlanmaması amacıyla gerekli her tedbir ve kararın alınması da hükümetin temel görevleri arasındadır."

Son Güncelleme: 06.06.2016 17:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.