05 Temmuz 2016 Salı 20:23
Bakan Arslan, Baba Ocağında

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman ilçesinde bulunan baba ocağını ziyaret etti.
Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kars'ta bayram ziyaretlerinin ardından Kağızman ilçesinde bulunan baba ocağına geldi.
Kağızman ilçe girişinde kalabalık tarafından karşılanan Arslan, pazar meydanında kurulan bayramlaşma alanında hemşehrileriyle tek tek bayramlaştı.
Arslan, bayramlaşmanın ardından yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümeti olarak Doğu ve Güneydoğu illerine ciddi yatırımlar planladıklarını söyledi.
Kurulacak cazibe merkezleriyle artık doğudan batıya göç yerine batıdan doğuya doğru göç olacağını aktaran Arslan, "Bu cazibe merkezlerinden biri Kars olacak. Fabrikalar, iş alanları gibi birçok yatırmalarla istihdam sağlayıp, gençlerimizin işsizlik sorunu çözeceğiz. Sağlık, eğitim, ulaşım alanındaki hizmetlerimiz ortada. Hamdolsun hiçbiri sözde kalmadı, bunlar da kalmayacak." dedi.
Arslan, Kağızman ilçesinin meşhur kayısısını basın mensuplarına ikram ederek, "Doğu kıymetli bir hazine. Bizde AK Parti olarak bu hazineyi işleyeceğiz." diye konuştu.
Bakan Arslan, konuşmasının ardından babası Süleyman Arslan'ı ziyaret ederek, elini öptü, bayramını tebrik etti.
-"Oğlum hakkımı fazlasıyla ödedi"
Ziyaret esnasında oğlundan isteği olan baba Arslan, "Oğlum hakkımı fazlasıyla ödedi. Devletine yararlı biri olarak ondan bir isteğim daha var. Kars Lojistik Merkezi ve Bakü-Tiflis-Kars demir hattı ilimize gelirse çok faydalı olacak." diye kaydetti.
Babasının isteği üzerine açıklamada bulunan Bakan Arslan, "Bakü-Tiflis-Kars Projesi babam için olduğu kadar bizim için çok çok önemli. Ülkemizin projesi, sadece Karsımızın projesi değil. İnşallah 2 yıl içerisinde bu projelerde tamamlanmış olacak." diye konuştu. Arslan, annesinin kabrini de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.
Bakan Arslan'a, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, kurum amirleri ve partililer de eşlik etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.