05 Temmuz 2016 Salı 20:03
Bakan Arslan, Yaralı Askeri Ziyaret Etti

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sarıkamış kırsalında bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda yaralanan askeri ziyaret etti.

Bakan Arslan, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, Sarıkamış ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yaralanan ve Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören askeri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir süre asker ailesiyle sohbet eden Bakan Arslan, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Miktat Kaya'dan yaralı asker hakkında bilgi aldı.

Boyalı Ormanları Bölgesi Cirit Meydanı mevkisinde düzenlenen Şehit Piyade Binbaşı Bedir Karabıyık-5" ve "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe" operasyonunda güvenlik güçleriyle bir grup terör örgütü mensubu arasında 28 Haziran'da sıcak temas sağlanmış, çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, 2 örgüt mensubu yaralı ve 2 asker de yaralanmıştı.

Bakan Arslan daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Kars Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerini ziyaret ederek, çocuklarla bayramlaştı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.