04 Mayıs 2016 Çarşamba 11:07
Barlas fitneyi körüklemeye devam ediyor

Davutoğlu’nun açıklamasından kendisine vazife çıkartan Cemil Barlas sosyal medyada yeni paylaşımlarda bulunarak adeta fitneye davetiye çıkardı. Başbakan Davutoğlu’nun “Şarlatanlar” diye tepki gösterdiği isimler arasında Cemil Barlas ile Nasuhi Güngör’ün bulunduğu kaydediliyor.

Zira Nasuhi Güngör TRT’deki görevine son verildikten sonra doğrudan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu hedef alan yazı ve açıklamalarda bulunmuştu. Öte yandan Hükümete yakın çevrelerde Pelikan Dosyası’nı hazırlayan isimler arasında Nasuhi Güngör ile Cemil Barlas gösterilirken Barlas’ın sosyal medyada fitneyi körükleyici paylaşımları dikkat çekiyor. Cemil Barlas, paylaştığı mesajlarda Pelikan Dosyası’nın “Paralel Yapı işi olmadığını” açıklamıştı. Barlas bugün de şöyle bir paylaşımda bulunarak açıkça Pelikan Dosyası’nı savundu: “şu an "yandaş" medyanın çoğunda kara listeye girmenin tek kriteri davutoğlu eleştirisi yapmak. rte'ye atış serbest. blog olmasın da ne olsun”

Yine hükümete yakın bazı gazeteciler sosyal medya üzerinden AK Parti teşkilatlarını ihale peşinde koşmakla suçlamış, tepki gelince de mesajlarını silmişlerdi. Anlaşılan mücahitlerin müteahhit olması bir süre daha tartışılacak. 

Son Güncelleme: 04.05.2016 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.