25 Haziran 2016 Cumartesi 23:23
Başakşehir'de 30 Bin Kişilik Sokak İftarı

Başakşehir Belediyesi, geleneksel hale gelen Sular Vadisi İftar Programı'nın 6.'sını gerçekleştirdi. Vatandaşlar, masalarda ve yeşilliklerde iftar yaptı.

Bütün belediyelerin sokak iftarları yaptığını belirten Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bunun güzel bir şey olduğunu söyledi. Uysal, "Bazı yerlerde çok daha büyükleri kurulmuş olabilir ama bir mahallede sokak iftarı olarak düzenlenen bu tür bir programda herhalde o bölgede oturanların en fazla itibar ettiği, katılım gösterdiği sokak iftarı burasıdır. Burada 70 bin nüfus yaşıyor. Coğrafi durumun da bunda etkisi var. Ortada bir vadi, etrafta konuklar. Yürüyerek buraya inebiliyorlar. Ortaya sofrayı serdik. Fabrikası olanlar da burada işçiler de burada. Biz 6 senedir bunu yapıyoruz. Ramazan'ın yaza geldiği dönemlerde bu iftar sofrasını kurmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.06.2016 23:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.