27 Haziran 2016 Pazartesi 09:13
Başarılı Öğrenciler İstanbul'u Gezdi

VAN (AA) - Tuşba Belediyesi tarafından düzenlenen kitap okuma yarışmasında başarılı olan öğrenciler, İstanbul'un tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Masrafların Tuşba Belediyesi tarafından karşılandığı gezide, öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, yaptığı açıklamada, amaçlarının öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirterek, okumaları için her öğrenciye Hz Peygamber'in hayatının anlatıldığı kitap dağıtıklarını söyledi.

Kitap okuyan öğrenciler arasında yarışma düzenlediklerini ifade eden Özgökçe, şöyle devam etti:

"Başarılı öğrencilerimizi üç gün süren program sonunda tüm dünya insanlarının dünya gözüyle görmek istedikleri İstanbul’un tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görerek döndüler. Üç gün İstanbul'da bizim misafirimiz oldular, İstanbul'un görülmeye değer yerlerini gördüler, boğaz turu yaparak muhabbet şehri Van’ımıza döndüler. Öğrencilerimiz zaten yıl içerisinde göstermiş oldukları üstün başarı ve yoğun çalışmalarıyla bu tatili hak ettiler. Bu gezinin öğrencilerimizin ufkunun gelişmesine katkı sunacağına inanıyorum."

Son Güncelleme: 22.08.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.