07 Haziran 2017 Çarşamba 22:48
Başkale'de Taziye Evi Hizmeti

VAN (AA) - Başkale Belediyesi, ilçeye bağlı Hafiziye Mahallesi'nde bin kişilik taziye evi yapımına başladı.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'ün talimatıyla yapımına başlanan 3 katlı taziye evinin iki katında taziyelerin kabul edileceği, üçüncü katta da Kur'an kursu hizmeti vereceği bildirildi.

Çalışmaları inceleyen Öztürk, yaptığı açıklamada, vatandaşların taziyelerini daha rahat ortamlarda kabul etmesini sağlamak amacıyla yapılan taziye evinin kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Öztürk, Kadın Emek Pazarı binasında da çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlandığını ve yakında buranın da halkın hizmete açılacağını dile getirdi.

Mahalle sakinleri de taziye evinin yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, taziye sırasında yaşadıkları yer sıkıntısını giderdiği için Öztürk'e teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:25
Anahtar Kelimeler:
VanBaşkale Taziye Evi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.