19 Haziran 2016 Pazar 22:53
Başkan Aksoy, Tügva Bitlis İl Emsilciliğinin Konuğu Oldu

BİTLİS (AA) - Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bitlis İl Temsilciğinin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği "İftar Sonrası Çay Sohbetleri" konuğu oldu.

Vakıf binasında toplanan gençler ile İslam ve gençlik üzerine sohbet eden Başkan Aksoy, gençler ile çok verimli ve güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirterek, "Maşallah pırıl pırıl gençler. İslam'a ve gençliğe hizmet misyonu ile bir arada toplanmışlar. Gençlerimizin hizmet ve dava aşkı gözlerinden okunuyor. İftar sonrası çay sohbetlerinin bugün ki konuğu ben oldum. Gençlerimizle verimli ve güzel bir sohbet gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Allah, bu kutlu davada kendilerine muvaffakiyetler nasip etsin." diye konuştu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bitlis İl Temsilcisi Cihad Veysel Aki ise şunları söyledi:

"TÜGVA Bitlis İl Temsilciliği olarak henüz yeni yeni teşkilatlanıyoruz. Gençlerimizin İslam'a ve gençliğe hizmeti noktasında büyük bir görev üstlendik. Bu kapsamda her akşam şehrimizin değerli bir büyüğünü vakfımıza davet edip gençlerle iftar sonrası çay sohbetleri düzenliyoruz. Bu akşam ki konuğumuz değerli Başkanımız Sayın Fettah Aksoy oldu. Davetimizi kırmayıp sohbetimize katıldığı ve gençler ile bir araya geldiği için kendisine müteşekkir olduğumu belirtmek istiyorum. Vakfımızın çay sohbetleri devam edecek."

Başkan Aksoy, Tügva Bitlis İl Emsilciliğinin Konuğu Oldu

Başkan Aksoy, Tügva Bitlis İl Emsilciliğinin Konuğu Oldu

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:57
Anahtar Kelimeler:
TÜGVABaşkan Aksoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.