11 Temmuz 2016 Pazartesi 15:43
Başkan Asya, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Kent merkezine bağlı mahalle muhtarlarını dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgilendiren Asya, sorunların giderilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Daha önce Mezarcılar Derneği çatısı altında kentteki cenaze işlemlerinin gönüllü yürütüldüğünü kaydeden Başkan Asya, "Mezarcılar Derneği bünyesinde çalışan ekibe belediye bünyesinde bu görevi yürüteceklerine dair söz vermiştik. Allah'a şükürler olsun ki kendilerine verdiğimiz sözü tuttuk ve uzun bir süredir bu hayırlı görevi belediyemizin personelleri olarak yürütüyorlar. Her hizmet bizim için önemlidir. Ancak cenaze hizmetleri bizim için en önemliler arasındadır." ifadelerini kullandı.

Sosyal belediyecilik alanında yeni çalışmalara imza atacaklarını vurgulayan Asya, "Belediye olarak bu memleketin yol, su, kanalizasyon, park ve bahçe ihtiyaçlarının yanı sıra gönüller yapma noktasında da sosyal faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Belediye bünyesinde kurduğumuz Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğümüzün daha aktif çalışması için programlar yapacağız. Allah'ın izniyle bizlerden beklenti içinde olan bütün vatandaşlarımıza bu şekilde ulaşarak sorunlarına çözüm bulacağız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 18:23
Anahtar Kelimeler:
Başkan Asya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.