12 Haziran 2016 Pazar 16:48
Başkan Çakır, Muhtarlarla İftarda Bir Araya Geldi

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ramazan dolayısıyla muhtarla iftarda bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Yeni Nikah Sarayı'nda düzenlenen iftar yemeğinde, muhtarların vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve yardım edenle yardım edileni buluşturduğunu belirtti.

Kentte ramazanın çok hareketli geçtiğine değinen Çakır, "Kentimizde ramazan ayı ile ilgili çok güzel etkinlikler yapılıyor. Özellikle gıda yardımları, sıcak yemeklerin mahallelerde dağıtımı. Ramazan içerisinde muhtarlarımıza düşen görev mahallelerinde gerçekten ihtiyaç sahiplerini gözeterek, yardım verenle yardım alanı buluşturabilirler. Bize de buradaki mağdur insanların mutlaka mağduriyetlerinin iletilmesi gerekir. Malatya’da ulaşılmayan bir vatandaşımızın, bir ihtiyaç sahibinin olduğunu sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

İslam coğrafyasında iftar yapmayan milyonlarca insan olduğunu kaydeden Çakır, "Ülkemizdeki huzurun, istikrarın kıymetini çok iyi bilmemiz lazım. Ülkemize sığınmış milyonlarca insan var. Onları en iyi şekilde ağırlamak inancımızın gereği. Bunu da hakkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Ramazanla inşallah İslam coğrafyasına barışın ve kardeşliğin gelmesi en büyük duamız." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise ramazanda düzenlenen etkinliklerin insanları bir araya getirdiğini belirterek, "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennem ateşinden arınma, korunma olan 11 ayın sultanı olan mübarek ramazanın rahmeti, feyzi ve bereketiyle Cenab-ı Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin." ifadelerini kullandı.

İftara Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:10
Anahtar Kelimeler:
MalatyaIftarAhmet Çakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.