07 Haziran 2017 Çarşamba 22:53
Başkan Çakır'a Ziyaret

MALATYA (AA) - Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Serkan Hangün, "Dünya Çevre Haftası" dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Serkan Hangün, beraberinde müdürlük çalışanlarıyla Başkanı Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin çevre ile ilgili önemli proje ve yatırımlarının olduğunu aktaran Çakır, "Sanayileşme demek bir yandan da çevrenin kirlenmesi anlamına geliyor. Bunun ortadan kaldırılması için önemli çalışmaların yapılması gerekiyor. Kentlerin her türlü atıklarının çevreye zarar vermeden sağlıklı bir şekilde bertaraf edilmesi de önemli. Bu kapsamda hem arıtma tesislerimiz olsun, hem de katı atık sahasındaki çalışmalarımız olsun önemli işlevler görüyor." ifadelerini kullandı.

Çakır, halkın çevreye, yeşile, doğaya sahip çıkması gerektiğini de kaydetti.

Çakır'a teşekkür plaketi sunan Hangün ise hafta kapsamında düzenledikleri etkinliklerle vatandaşlarda çevre bilinci oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 17:20
Anahtar Kelimeler:
MalatyaAhmet Çakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.