28 Kasım 2018 Çarşamba 18:18
Başkan Erdoğan Açıkladı 2019’a Güçlü Bir Ekonomi ile Giriş Yapıyoruz

Başkan Erdoğan’dan açıklama geldi. 2019’a yaklaştığımız şu günlerde başarılı bir Türkiye ekonomi ile yeni yıla giriş yapacağız.

AK Parti Grup Toplantısında Ekonomi Değerlendirmesi

Başkan Erdoğan, AK Parti grup toplantısında Türkiye ekonomi değerlendirmesi yaptı. Sunduğu bilgiler ve öneriler ile toplantı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye ekonomisi üzerinde yaz aylarında yer alan olumsuz etkinin artık yavaş yavaş kaybolduğu yönünde bilgiler verdi. ‘Seçim ikliminin, bu olumlu gidişi gölgelemesine izin vermeyeceğiz. Aralık ayıyla birlikt3 yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatarak 2019’a güçlü bir giriş yapacağız.’ dedi.

Erdoğan’dan Gün Bekleme Günü Değil Açıklaması

Yatırım yapma konusunda tereddütlü olan kesimler için ‘Gün bekleme günü değil.’’ Dedi. Bu bağlamda yatırım yapmanın tam zamanı olduğu sinyallerini verdi. Ülke ekonomisinin iyiye gitmesi açısından, mutlaka yatırım yapılması gerektiğini söylemiştir.

Başkan Erdoğan açıklamasında; ‘Halbuki gün, bekleme değil, tam tersine fırsatları değerlendirme günüdür’ diye konuştu.

Bu şekilde yapmış olduğu konulmasında Erdoğan’dan fırsatları değerlendirin açıklaması geldiğinden, ülke ekonomisinin ileriye gitmesi ve yeni yılda çok daha avantajlı şekilde yer alınması için yapılması gerekenin belli olduğunu söyleyebiliriz. Bunun için yatırımcıların harekete geçip, ekonomiye katkıda bulunması gerekiyor.

Türkiye’de Turist Sayısı 40 Milyona Gidiyor

Gelişmelerin en önemli göstergesi, turist sayısındaki artış. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı grup toplantısı açıklamasında buna da dikkat çekti. Direkt olarak turist sayısındaki büyük orandaki artış için güzel gelişmelerin olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

‘Güzel gelişmelere tereddüt yakışmıyor.’ Dedi. Ülkede ekonominin iyiye gittiğine dair gerek dolar, Euro yaşanan düşüşü ve turist artışını gösterdi. Tüm bunların göz önünde bulundurulması durumunda, aslında yaşanan gelişmeler karşısında yatırım yapmak açısından çekingen davranmanın yakışmadığını bildirdi.

Ekonominin iyiye gitmesi için ülke olarak siyasi anlamda gereken yapılacak. Vatandaşların da ekonomik iyileşmenin olması için gerekeni yapması gerekiyor. Bu sayede herhangi bir sorun yaşanmayacağından, Türkiye 2019 ekonmik gelişmeler sorunsuz şekilde gerçekleşecek. Yapılan ekonomi açıklamaları ile ülke vatandaşları rahat bir nefes alacağını bilmelidir.

Son Güncelleme: 29.11.2018 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.