30 Haziran 2016 Perşembe 10:18
Başkan Gürsoy'a Teşekkür Plaketi

BİTLİS (AA) - Adilcevaz ilçesindeki İnönü Ortaokulu Müdürü Ertuğrul Yüzer, okuldaki eksiklerin tamamlanması için destek olan Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Gürsoy, yaptığı açıklamada, eğitime her zaman önem verdiklerini belirterek, okullardaki fiziki şartların iyileştirilmesi için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Eğitime sahip çıkmanın her zaman öncelikleri olduğunu ifade eden Gürsoy, "Okullarımızın, öğretmen ve öğrencilerimizin istekleri bizim için önemlidir. Biz de imkanlarımızın elverdiği ölçüde, tüm okullarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Desteklerinden ötürü Gürsoy'a plaket takdim eden Okul Müdürü Yüzer ise Gürsoy'un eğitim konusunda her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.