13 Haziran 2016 Pazartesi 15:43
Başkan Karaçanta, Üniversite Yolunu İnceledi

KARS (AA) - Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yapımı devam eden üniversite yolunda incelemede bulundu.

Karaçanta, inceleme sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle Kafkasya Üniversitesine giden yolda yeteri seviyede çalışma yapamadıklarını söyledi.

Üniversite yolunun yapımını önemsediğini ifade eden Karaçanta, şöyle konuştu:

"Bu göreve geldiğimden beri çok önemsediğim yollardan biri. Ancak geçen yıl programa almamıza rağmen, hava muhalefeti nedeniyle yetiştiremedik. Tabi ki bunun böyle olması özellikle buradaki öğretim görevlilerimiz, öğrencilerimiz ve burada oturanlar için ciddi sıkıntı yarattı. Her sıkıntının sonu güzelliktir. Biz böyle olsun istemezdik. Allah nasip ederse yağmur olmasa bir haftalık işimiz var. Kaldırımlar hemen hemen yapıldı, yol çalışmamız devam etmekte. Hemen asfalt çalışmalarına başlayacağız, bu yolu hemen bitirip, hemşehrilerimizin öğrencilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz."

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.