01 Kasım 2022 Salı 21:40
Başkan Sayan, Deniz Baykal’ın CHP’den istifası an meselesi

Başkan Sayan’ın, Baykal’ın istifa etme düşüncesine ilişkin açıklaması şu şekilde;

“Önce silahlı kuvvetler kimyasal silah kullanıyor, şimdi de polis uyuşturucu satıyor. Türkiye’yi bölme, Suriye’ye çevirme politikası FETÖ ve CHP’nin önderliğinde, ABD’nin komutasında devam ediyor. Bu hallerede mi düşecektin CHP? Sayın Deniz Baykal’ın istifası an meselesi..”

Öte yandan önceki gün CHP’den istifa eden Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal için ise şu açıklamalarda bulundu.

“Sayın Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Sayın Aslı Baykal CHP’den istifa etmiş.. CHP’nin ABD’ye teslim olduğu bir dönemde çok isabetli bir karar olmuş.. Gün Tam bağımsız Türkiye için mücadele etme günüdür.. Allah yolunu ve bahtını açık etsin..”

“AK Parti’ye Davet Ediyorum”

CHP’den istifa eden Aslı Baykal’ın, AK Parti’ye davet edilmesi gerektiğini belirten Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan “Gün parti günü değil Türkiye günüdür.” dedi.

Başkan Sayan’ın konuya ilişkin açıklaması ise şu şekilde;

“Gün, ömrünü Türkiye’ye adamış yerli, milli, cesur, yiğit ve bilge lider Sayın Tayyip Erdoğan’ın yanında bulunma günüdür. Yetkim olsa bugünden erkeni yok Yerli ve milli Sayın Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ı AK PARTİ’ye davet ederim. Gün parti günü değil Türkiye günüdür..#TürkiyeYüzyılı”




Son Güncelleme: 01.11.2022 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.