07 Haziran 2017 Çarşamba 23:08
Başkan Toksoy, Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yenilenen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı çalışmalarını inceledi.

Başkan Toksoy ile Belediye Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak, Tepe Mahallesi'nde devam eden kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattındaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Sarıkamış'ın en önemli sorunlarını bir bir çözdüklerini belirten Toksoy, "Bir yandan içme suyu bir yandan da kanalizasyon çalışmalarına hız verdik. İçme suyu şebekesi yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Yıllarca el vurulmayan içme suyu şebekesini değiştiriyoruz. Değişen şebekeyle vatandaşlara daha iyi daha temiz içme suyu imkanı sunacağız. Bizlerde yenilen şebekeyle kayıp kaçağın önüne geçeceğiz." dedi.

Toksoy, Sarıkamış'ta yıllarca alt yapıyla ilgili geniş çaplı bir çalışmanın yapılmadığına dikkat çekerek, "Alt yapısı olmayan bir yerde ne yaparsanız yapın zamanla büyük sıkıntı yaşarsınız. Biz ileride sıkıntı yaşamamak için alt yapı sorununu kökten çözmek için kolları sıvadık. Yıl sonuna kadar içme suyu ve kanalizasyon şebekesi çalışmalarımızı tamamlayacağız. Yeter ki bir birimize karşı güvenelim, destek olalım. Her şey güzel ilçemiz için." diye konuştu.


Kaynak: AA

Son Güncelleme: 08.06.2017 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.