14 Haziran 2016 Salı 12:33
Bastırdığı Kitabı, 81 İldeki Okullara Gönderdi

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) İslami İlimler Fakültesi Dekanı İsa Yüceer, yeni yayımlanan "İnanç Felsefemiz" adlı kitabını 81 ildeki liselere gönderdi.

Prof. Dr. Yüceer, gazetecilere yaptığı açıklamada, basımı tamamlanan bin kitabından 800 tanesini liselere gönderdiğini söyledi.

Kitaplarından 200 tanesini de dostlarına armağan ettiğini söyleyen Yüceer, "Amacım, gençlerin okul kütüphanelerindeki kitaptan istifade etmelerini sağlamaktı. İslam inançlarıyla ilgili toplu bir bilgiye sahip olmalarını hedefledim. Bir gencin anlayabileceği dili kullanmaya çalıştım. Bunun yanında dini bazı Arapça kavramlar olabilir. Şüphelerin giderilmesi ve tereddütlere son verilmesi için çalıştım. Burada yapmak istediğim şey, Kur'an'da, hadiste belirtildiği ve İslam alimlerinin bize aktardığı şekilde İslami inanç sistemi ortaya koymaktır." diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.