24 Ağustos 2018 Cuma 13:41
Bataklığa Saplanan Çocuk Hastanede Öldü

Gaziantep'te serinlemek amacıyla gölete giren 11 yaşındaki Talha Yıldız, bataklığa saplandı. Olayı haber alan yakınları tarafından bataklıktan kurtarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te yaşayan 11 yaşındaki Talha Yıldız, annesi Fatma ve Babası Yahya ile birlikte dedesi ile bayramlaşmak amacıyla Nurdağı ilçesine bağlı Kuzoluk Mahallesi'ne gitti.

Talha yıldız, burada kuzenleri ile birlikte serinlemek için bölgede yeni yapılan sulama göletine girdi. Bataklığa saplanan Talha Yıldız, kuzenlerinin haber vermesi ile gelen yakınları tarafından uzun uğraşlar sonucu bataklıktan kurtarıldı.

Yakınlarının aracı ile Nurdağı Devlet Hastanesi'ne götürülen küçük Talha, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Nurdağı Cumhuriyet Savcılığı tarafından meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hayatını kaybeden Talha Yıldız'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Anahtar Kelimeler:
çocukHastaneBataklık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.