13 Haziran 2016 Pazartesi 18:08
Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'a Ziyaret

MALATYA (AA) - CHP Battalgazi İlçe Başkanı Selahattin Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

CHP Battalgazi İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sarıoğlu, ziyarette, daha önce kamuoyuyla paylaştığı ve ilgili makamlara dilekçeler yazarak bildirdiği konu ve sorunları Gürkan'a anlattı.

Gürkan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu, muhalefetin eleştiri ve önerilerini hep dikkate aldıklarını belirterek, gündeme getirilen sorunların çözümü noktasında belediye olarak görev alanlarına giren konularda ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kapıkaya Turgut Özal Barajı çevresinin park olması önerisini önemsediğini kaydeden Gürkan, bu konuda görevlilere talimat vereceğini, ayrıca eski Devlet Hastanesi yerine yeni bir hastane yapılması için TOKİ'den yer devri yapıldığını, esas olarak kendilerinin eski hastanenin yerinin tamamını istediklerini belirtti.

Sarıoğlu ise Venk Mahallesi'ne toplu taşıma araçlarının gitmemesi nedeniyle halkın ulaşım sorunu yaşadığını belirterek, kent merkezine 25 kilometre yakınlıktaki Kapıkaya Turgut Özal Barajı çevresinin, yapılanma başlamadan mesire yeri olarak değerlendirilebilmesi önerisinde bulundu.

Sarıoğlu, Nemrut Milli Parkı yolundaki Selçuklu kervansaraylarının gün yüzüne çıkarılması ve Malatya Nemrut yolunun çekici hale getirilmesi hakkında da Gürkan'a bilgi verdi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.