23 Haziran 2016 Perşembe 17:43
Bayan Yıldırım'dan Sürpriz Telefon

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Fulya Terim, Buse Terim ve Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan'ı telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.

A Milli Takımın İspanya'ya 3-0 mağlup olmasının ardından sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde hakaret içeren mesajlar atılan Teknik Direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve takım kaptanı Arda Turan'ı telefonla arayan Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım üzüntülerini dile getirdi.

Yıldırım, Terim'in eşi Fulya Terim, kızı Buse Terim ve Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan'ı telefonla aradı ve anne olarak yaşananlardan büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Semiha Yıldırım, Yüksel Turan ve Fulya Terim'i teselli etti.

Altı aylık hamile olan Buse Terim'i teselli eden Semiha Yıldırım, kendisinin ve bebeğinin sağlığını düşünerek bu tür yazılara itibar etmemesi tavsiyesinde bulundu.

ANNEMİ AĞLATTILAR DEMİŞTİ

Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçının ardından "Biz ne paracı olduk, ne primci olduk. Kimseden para istemedik. Benim için önemli değil de, annemi ağlatmasalar iyiydi. Bazılarını affetmeyeceğim" demişti.

Son Güncelleme: 23.06.2016 17:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.