15 Haziran 2016 Çarşamba 16:58
Belediye Başkanı Çakır'ın Kabulleri

MALATYA (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları olarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini, özellikle ramazan da bu ziyaretlere biraz daha hız verdiklerini belirtti.

Çakır, ise gençlerin son dönemlerde Türkiye'nin geleceğine dair sorumluluk ve misyon üstlenip fikir üretmekte olduklarını belirterek, "Yerel yöneticiler olarak bizler toplumda ortaya koyduğumuz hedeflerden biri gönülleri imar etmek, gençlerimizin geleceği açısından gençlerimizin sağlıklı sosyalleşmesi açısından, topluma verimli olması adına birçok kurs ve etkinlikler düzenliyoruz. Bilinçli bir gençlik yetişmesi bizim için çok önemli. Bu konuda bütün sivil toplum kuruluşlarımızın projelerine de katkılar sunuyoruz. AK Parti Gençlik Kolları olarak sizlerin çalışmaları da gençlik için umut verici" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.08.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.